Štirimesečni Mastermind

Zaživi z namenom in smislom®

Akademia Authentia Lia Bordon

Ste med tistimi, ki ne živijo svojega polnega potenciala? Med tistimi, pri katerih so pisane in barvite vizije zamenjali bledi odtenki sivine vsakdana po meri in pričakovanjih drugih?

Saj ne, da ste obupali nad sabo, ste pa siti delavnic in tehnik za samopomoč, ki ne delujo. 

Štirimesečni Mastermind – Zaživi z namenom in smislom® je prvi program v coaching formatu na našem trgu, ki vam bo pomagal ne samo najti namen in smisel, ampak tudi živeti skladno z njim.  

Kako lahko to trdim tako samozavestno? Zato, ker si ljudje zapomnimo zgolj 20% tega, kar slišimo, 30% tega kar vidimo, 50% tega kar slišimo in vidimo, 70% tega, kar slišimo, vidimo in rečemo (v diskusiji ali razlaganju drugim) in 90% tega, kar slišimo, vidimo, rečemo in naredimo. In to zadnje je točno to, kar bomo počeli  v štirimesečnem Masterindu – Zaživi z namenom in smislom.
 

Poglejmo, kaj se boste naučili, če se boste z menoj odpravili na pot življenja z namenom in smislom:  

Prvi mesec bomo postavili temelje za razumevanje sebe in vsega kar se dogaja okrog nas iz razširjena, jaz temu rečem 4K pespektive. O tem, kaj se dogaja znotraj vas, kako se le-to odraža navzven, v kakšnih odnosih ste z drugimi, in v kakšni dinamiki z okoljem in kulturo, katere del ste, boste dobili povsem novo raven razumevanja.

V drugem mesecu se bomo učili delati z orodji, ki smo jih prinesli s seboj na ta svet. Naučili se boste razumeti svoje moči in pomankljivosti, svoje darove in talente, tisto nekaj kar je edinstveno vaše, kar vas žene, da bi se udejanjili na svoj edinstven način. Skratka, drugi mesec se boste naučili, kako najti svoj namen in smisel.

V tretjem mesecu se bomo ukvarjali s tistim delom nas, ki se skriva v nezavednem. Tistimi potlačenimi, skritimi, zamolčanimi deli, ki vam povzročajo težave, vas ovirajo in držijo stran od pristnega izražanje sebe. Če zanemarite ta del osebnosti, je nemogoče uspeti.

V četrtem mesecu bomo vse skupaj integrirali v smiselno celoto. Naučili se boste, kako pridobljeno znanje uvesti v svoj vsakdan. Kako vzpostaviti novo rutino, nove navade, da bo doseganje spremeb in ciljev nekaj naravnega in zadovoljujočega. 

Namen Mastermind programa ni, da v svojo zbirko dodate še en neuspel poskus osebne rasti, ampak, da se naučite živeti z namenom in smislom samostojno, samozavestno in brez odvisnosti od drugih.  

Če je prišel čas, da vaša preteklost neha definirati vašo prihodnsot in da hitre, instanet rešitve zamenjate za sistematičen in prizemljen pristop, ki ne obljublja čudežev, odpira pa možnost za učinkovite spremembe in trajne rezultate, potem vabljeni k prijavi. 

Ker moj Mastermind program ni v naprej posnet tečaj, pač pa coaching program, ki ga preko spleta v živo vodim ter skupini ves čas prilagajam sama, lahko naenkrat delam le z zelo omejeno skupino ljudi. 

Če vas sodelovanje v programu zanima, se lahko prijavite v čakalno vrsto za naslednjo izvedbo. Za prijavo sledite tej povezavi.

Scroll to Top