Priporočila

O Authentic Cachingu in njegovih dobrobitih skozi besede tistih, ki so ga izkusile_i. Preizkusite ga tudi same_i!

Spremeni življenje, ki ga živiš, v življenje, ki si ga resnično želiš.

Lia_Bordon_Testimonials1a

Lana U.

Na novi življenjski poti
Za Lio sem izvedela na twitterju in začutila, da bi mi lahko pomagala. Po enem mesecu iskanja poguma sem se prijavila na prvo brezplačno uro coachinga. Najbolj pozitivno dejstvo je, da lahko govoriš brez filtrov in da Lia res posluša in ne sodi. Vse kar dela, je odlično usmerjanje sogovornika v pravi cilj oziroma te pripelje do cilja, brez da bi se tega sploh zavedal. Všeč mi je, da lahko govoriš prosto in da te Lia vsake toliko nevede prijazno usmerja naprej v cilj in ne nazaj. Kar je meni najbolj pomagalo, je časovnica, kdaj in zakaj bom nekaj naredila, da bo prihodnost lažja. Zaradi vere vame in upanja, ker je včasih lažje breme odložit pri nekom, ki ga ne poznaš, ampak je strokoven, a še vedno človeški.

Tanja S.

Podjetnica
Pogovor z Lio mi je razjasnil mojo življenjsko situacijo. Še vedno ne morem verjeti, kako iskrena sem bila že po nekaj minutah. Prvič v življenju sem o temi, ki me teži že od otroštva, tako odprto spregovorila in bilo je pravo olajšanje govoriti brez bremena. Skozi pogovor me je pripeljala do tega, da sem pogledala na svoje doživljanje nekako od zunaj. In koliko močnejša je izrečena obljuba sami sebi, da stvari postavim na mesto, ko sem jo naglas povedala še Lii, ne pa kot ponavadi le sama sebi! Lia, hvala!

Ashley Chain

Transspolna ženska
Lepo se zahvaljujem za dragoceno izkušnjo! Pred coachingom sem bila nervozna, ampak sam pogovor z vami me je umiril. Edino žal mi je bilo, da vam v trenutku nisem znala razložiti vseh mojih razlogov za tranzicijo. Veliko pa mi je dalo misliti, kako naj se lotim razkrivanja družini, ožji družbi in v službi. Prav tako o treniranju glasu, katerega se lotim občasno kadar pride priložnost, ko sem sama doma.

Lori V.

Prodaja in podpora strankam
Lio sem spoznala preko socialnih medijev in ji prisluhnila na podcastih. Na coachingu v preteklosti se nisem bila, imam pa kar nekaj let psihoterapije za sabo in drugih svetovanj. In ravno v tem sem dobila občutek, da sem se zataknila v brskanju po travmah in ukvarjanju s preteklostjo in si mislila, da ko se bom znebila te teže in bremen, bom pa šele lahko osvobojeno in lahkotno zaživela. Pri Liinem coachingu mi je bilo všeč, da se nisem počutila manjvredno ali da me obsoja zaradi česarkoli. Ni pomilovanja ali da bi se jaz sama lahko zapletla v samopomilovanje (kar drugače lahko hitro počnem). Pogovor je bil sproščen, brez pritiska glede časa in brez pocukranega pozitivizma. Coaching bi bil gotovo lahko koristno orodje za pomoč v obdobju, v katerem sem sama, ko se včasih zdi, da sem se zapletla nekam, kjer se pa nič več ne da spremeniti. Lia tudi ne tolaži ali opravičuje, ampak je usmerjena na sedanjost, akcijo in opolnomočenje sebe - ker vsa moč je že v nas in prave smeri in ideje tudi, samo včasih se pa zdi kot da si v slepi ulici.

Špela Bogataj

Podjetnica
Zakaj priporočam coaching s tabo Lia? Ker je v tebi 100% iskrenost, toplina in nežnost in se zato počutim zares sproščeno in dobro. Ker imaš ogromno znanja in veščin s katerimi me lahko vodiš in odpiraš moje misli v smereh, kamor prej še niso zašle. Ker me znaš spodbuditi, ko je to potrebno in me vodiš tako da zmorem. Ker je tvoj pristop popolnoma profesionalen a imam vseeno občutek, da klepetam ob kavi z najboljšo prijateljico. Hvala, ker si.

Nina Gaspari

Ustvarjalka vsebin
Prvi coaching pogovor z Lio je prišel kot naročen - ob povsem pravem času in točno takrat, ko sem imela občutek, da izgubljam občutek stika s seboj in postavljanja sistema dela in življenja za prihodnost. Skozi skrbno izbrana vprašanja me je Lia vodila do spoznanja, da v sebi nosim vse odgovore, ki jih potrebujem za sprejemanje pomembnih odločitev. Med pogovorom sva postavili sistem zaporednega reševanja izzivov, ki me čakajo in po dolgem času imam občutek opolnomočenja in notranjega miru.

Mateja Logar

Prevajalka
Pred prvo uro coachinga sem dobila nalogo, naj razmislim o cilju, ki bi ga želela doseči s coachingom. Prav, to ne bi smelo biti težko, sem si mislila. No, potrebovala sem veliko dlje, kot sem pričakovala. Coaching mi je bil popolna neznanka, sploh nisem vedela, kaj me čaka. To, da sem po naravi bolj introvertirana, mi tudi ni olajšalo naloge. Na sami uri pa sem se po nekaj minutah in še več umestno postavljenih vprašanjih lahko sprostila in pustila besedam prosto pot, kajti Lia me je mojstrsko vodila od točke do točke, dokler nisem sama prišla do spoznanja, kako doseči cilj. S svojo umirjeno energijo je ustvarila prostor, v katerem sem se počutila varno in slišano. Lahko sem se zazrla vase in poiskala sredstva za dosego cilja. Naročila mi je tudi, naj si cilj zapišem. In sem si ga – na veliko – da ga slučajno ne bi spregledala. O cilju sem razmišljala še naslednje dni, dokler ga nisem uresničila. In bila sem zelo ponosna nase, uspelo mi je, le aktivno sem se morala lotiti zadeve. Da sem o cilju samo premišljevala v glavi, očitno ni bilo dovolj. Morala sem ga izreči na glas, da sem ga jasno slišala in si ga tudi predstavljala. In prav to je tisto, kar me je navdušilo pri coachingu – aktivni pristop k doseganju cilja.

Alma Dindić

Bančnica
Ne vem, kako je z vami, a vedno sem rada delala na sebi. Tudi s pomočjo tretjih oseb, ker so mi te vedno dajale ogledalo in priložnost, da na svoje cilje in izzive pogledam iz druge perspektive. Prav to sem naredila z Lio Bordon na coachingu. Ne le, da je bil coaching strukturiran in pregleden zemljevid za moj cilj, dal mi je uvid zakaj ga z zdajšnjim ravnanjem ne dosegam in kako ga lažje in sistematično doseči. Toplo priporočam. Super je tudi to, da je prvi coaching brezplačen. Lia, hvala za zelo lepo izkušnjo.

Mateja Žvižej

Knjižničarka
Coaching z Lio je neverjetno osvobajajoča izkušnja. Pomagal mi je, da sem se soočila s svojimi strahovi, dvomi ali pomisleki. Glede česarkoli. Najboljši del coachinga je pa to, da me je opolnomočil, da sem končno naredila korak naprej. Najprej v svoji glavi, nato pa z dejanji v vsakdanjem življenju. Če se imamo radi, si bomo privoščili coaching. Če pa imamo radi še koga, ga bomo pa s pridom začeli uporabljati za izboljšanje življenjskih pogojeva zase in za svoje bližnje.

Rok Z.

Projektni vodja
Coaching z Lio je zanimiva izkušnja. Pogovor z njo mi je pomagal pri bolj jasnem pogledu na situacijo in določanju poti za dosego cilja. Čim bolje želi razumeti zadeve in hitro prepozna možnosti. Priporočam!

Deana P.

Menedžerka
Draga Lia, hvala za današnji prijeten pogovor. Po nekaj urah šele zares vidim, da ti je pravzaprav uspelo nemogoče. Na nevsiljiv način si me namreč pripravila do tega, da sem pobrskala zelo globoko po sebi in si dovolila odpreti tisto mini skrito rezervo energije, ki se je prej nisem zavedala. Kljub sedaj zapisanemu načrtu se zavedam, da se spremembe ne zgodijo čez noč in da bo treba še krepko skakati čez ovire. Si pa bistveno pripomogla k temu, da bodo moji koraki bolj odločni in da je bil prvi takoj po pogovoru tudi že narejen. Imaš talent in obvladaš. Izbiraš prave besede, tvoj ton glasu je prijeten in predvsem - znaš poslušati, kar je danes umetnost. Zato še enkrat iskrena hvala.
Scroll to Top